Offshore bankszámla: 250 EUR-tól


Mi az offshore bank?

Az offshore bank egy olyan bank, mely a külföldi szervezetek és magánszemélyek részére nyithat bankszámlát.


Offshore bankszámla offshore cégnek?

Az offshore cég számos offshore helyen nyithat bankszámlát. Fontos, hogy lehetőség van onshore bankban is számlát nyitni – így viszont csökken az adatbiztonság. Számos offshore helyszínen, például Mauritiuson, vagy Tanzániában is nyithat bankszámlát offshore cég, melyekben offshore céget is lehet alapítani. Egy ilyen biztos pénzügyi, alkotmányos és jogi háttérrel rendelkező országban biztonságban tudhatja pénzét.


Offshore bankszámla magánszemélynek

Offshore helyszínen történő bankszámla nyitásának nem kizárólag offshore cégeknek van értelme. Magánszemélyként is van rá lehetőség, egy offshore helyszínen nyitott számla számos esetben anonim, és a hatóságok számára hozzáférhetetlen. Ezt például tőzsdei ügyleteknél javasoljuk ügyfeleink részére! Fontos, hogy komoly és nagy tőzsdei ügyleteknél egy offshore szervezet struktúra is szükséges, a nagyobb biztonság érdekében!


Egész világon használható bankszámla, bankkártya

Az offshore bankszámlák és bankkártyák egy része a világ számos országában korlátozás nélkül használható. Erről bővebb felvilágosítást kérhet szaktanácsadóinktól!
Offshore információk

Offshore cég alapítás/vásárlás

Miért mi?

Offshore bank

Offshore helyszínekről