Miért jó az offshore cég?

Csak néhány előny, amely az offshore cégeket jellemzi:

  • Minimális, többségében éves fix adóterhek
  • Szabadabb szabályozás, nincs számlavezetési, számadási kötelezettség
  • Nincs örökösödési adó
  • Az offshore adóparadicsomok általában biztos és megingathatatlan háttérrel rendelkeznek, így Önnek nem kell állam csődtől, vagyon elkopzástól vagy bármilyen más, demokratikus jogrendszerben nem alkalmazható eljárástól tartania. Biztosan tudhatja vagyonát
  • Nincs árfolyamnyereség adó
  • Tulajdonosi szerkezet titkossága
  • Névleges igazgató lehetősége
  • A bejegyzett cégek 25 évig minimum fix státuszt kapnak (nem lesznek váratlan törvényi változások)


Offshore cég kisvállalkozóknak?

Kis, közepes és nagy cégként is megéri az offshore szervezet működtetése. A legnagyobb multicégek (Apple, Coca-Cola, stb.) is offshore sturktúrában működnek. Hazánkban több állami kötődésű cég, és számos magyar nagyvállalkozó használ offshore sturktúrát, hogy a megtakarított adót másba fektethesse.


Offshore cégalapítás nagyvállalkozóknak?

A nagy cégeknek, vagy bárkinek, aki nem csak adóelkerülésre, hanem esetlegesen nemzetközi piacra lépésre gondol offshore cégek alkalmazásával hatékonyan végezhetik ezt.
Tanácsadóink kiemelkedő tudással, és tapasztalattal rendelkeznek a témában.


Összetett offshore megoldások

Nagyobb összegeknél optimális lehet offshore cégcsoport létrehozása, mely még hatékonyabban tudja adóit és költségeit optimalizálni. Kérje offshore szaktanácsadóink segítségét a +36 70 436 5242-es számon!


Offshore anonimitás

Az adóparadicsomoknak, offshore helyszíneknek hála egy tulajdonos anonim maradhat minden tekintetben, ezzel elkerülve a felesleges ellenőrzéseket, és a publicitást.


Névleges igazgató

A névtelenség, a titkosság biztos voltál nem is biztosíthatja más jobban, mint, hogy Ön névleges igazgatókat adhat meg cégéhez, aki az Ön számára egy meghatalmazást ad – így Ön bármikor bármilyen céges ügyben eljárhat. Így papíron Önnek semmi köze sem lesz az offshore céghez. Biztonsági okok miatt a névleges igazgató a cég bankszámlájához sem férhet hozzá, kizárólag Ön kezelheti azt!


Adózás

Az offshore cég használata mindenhol alkalmazott, törvényes megoldás. Az offshore cégeknek a saját országukban nincs adófizetési kötelezettségük.

Offshore információk

Offshore cég alapítás/vásárlás

Miért mi?

Offshore bank

Offshore helyszínekről